Da li je CAPRIOLO FIREBIRD dovoljno dobar za nekoga ko bi ga vozio 3-4.000km(od prilike 5godina) bez ikakve zamene i popravke?? | Capriolo Forum

Uloguj se

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Trenutno je 0 člana i 27 posetilaca online.

Da li je CAPRIOLO FIREBIRD dovoljno dobar za nekoga ko bi ga vozio 3-4.000km(od prilike 5godina) bez ikakve zamene i popravke??

U napred hvala... Nebavim se biciklizmom ali ga cesto vozim. Imam u planu i neku turu po Srbiji pa me zato zanma kakav je i da li je za to sto meni treba??

Zasto mi ne odgovara niko??

Zasto mi ne odgovara niko??

Postovanje, Prvo da vam se

Postovanje,
Prvo da vam se izvinim zbog zakasnelog odgovora ali je i nas forum na udaru spamova tako smo zatrpani
stotinama poruka dnevno i pokusavamo to da resimo.
Elem sto se tice ovog modela odgovor je kratak: Ukoliko se propisno odrzava, skladisti i vozi izdrzace i vecu
kilometrazu. Naravno Capriolo ne moze da garantuje da problema NIKADA nece biti, ali zato garantuje da ce biti resen u garantnom ili van garantnog roka.Cak i novi delovi mogu biti podlozni defektu ali verujem da to i nije bio smisao vaseg pitanja vec da li sam bicikl kao takav moze da vas posluzi pri recenom nacinu voznje.To Firebird moze sa sigurnoscu.
Pozdrav

DA ne otvaram novu

DA ne otvaram novu temu,pitanje vezano za firebird.Interesuje me jel postoji mogucnost da se na nov bicikl u prodavnici promeni kompletna mehanika,naravno uz doplatu.

Postovani klasicna doplata po

Postovani
klasicna doplata po sistemu razlike u ceni ne moze se uraditi iz cisto tehnickih razloga (papiroloski neizvodljivo) jedino je moguce da vi kupite komplet opreme koji vam odgovara a mi cemo vam besplatno ugraditi s tim da vi skinute delove mozete prodati.
Pozdrav