Garancija za Sigma 1200?
Poslao djape48 u Pet, 23/09/2011 - 23:03
Kupio sam km sat Sigma 1200 pre manje od tri meseca i nedavno je poceo da baguje. Dok radi normalno - sve je ok, ali cesto sam od sebe aktivira Set funkciju, a desi se da uopste ne prihvata komande tastera. Tad je jedino resenje izvaditi bateriju, ali problem se stalno ponavlja. Interesuje me koliko traje garancija za ovaj model i da li ga mogu predati na reklamaciju u ovlascenom Capriolo servisu u Sapcu da ne dolazim samo zbog toga u Beograd?
- Ulogujte se ili registrujte da bi ste poslali komentar

Postovani, ukoliko ste kupili
Postovani,
ukoliko ste kupili sat pre 3 meseca svakako imate garanciju (na garatnom listu pise vreme trajanje garancije) ali kao sto je vise puta ponovljeno na forumu garancija se ostvaruje preko radnje gde ste kupili i oni ce u saradnji sa nama resiti problem u roku.Znaci ,reklamacija se vrsi na mestu kupovine.
Pozdrav
Kupio sam ga u Zagrebackoj,
Kupio sam ga u Zagrebackoj, ali nisam dobio garantni list, samo fiskalni racun (datum kupovine 7.7.2011.). Onda bi mi najvise odgovaralo da ih nazovem i da se dogovorimo da im posaljem kurirskom sluzbom. Da li imate predstavu u koliko slucajeva se takvi kvarovi popravljaju, a u koliko se zamene novim?